Vi ska gung-gung-gunga du och jag...!

Måste ju erkänna att det är lite roligare att vara mammaledig nu när det börjar bli varmt ute. Hoppas det håller i sig! Internet här varit nere här ett tag så det har inte blivit alltför många inlägg. Tog så fina bilder när jag var ute på promenad häromdagen med Maria & Tilda. Både Niilo och Tilda verkar gilla att gunga. Niilo hade dock lite feber så han fick inte gunga så länge.

Efter "vildmarksrundan" gick vi till parken vid oss och mötte några sköna typer.Och favoritgungorna var lediga även denna gång.
Eftersom Niilo inte var så pigg såg han ut såhär efter ett tag:


Då fick han krypa ner i vagnen och fortsätta sova. Tilda däremot var helt lyrisk och skrattade så härligt!Vilda Tilda är så söt! När regndropparna började falla ner på oss drog vi oss snabbt som ögat hem.

Niilos feber håller sig i även idag, men han är lika glad som vanligt. Fast nog märks det att inte allt är hundra. Killen sov till 12 idag. T o l v! Och så även hans mor! Kändes inte jättebra att man sov bort en hel förmiddag, men oj så mysigt vi hade. Vi låg i stora sängen och höll varandra i händerna och sov. Skapligt mysigt.

Ikväll har vi umgåtts med Charlotte & Fredrik. Vi for ner till hamnen och åt, promenerade, och åt lite igen. Det är lustigt hur det blir när det börjar bli varmt. Man stöter oftare på människor man känner som också är ute och lapar sol och värme. Härligt!

Imorgon ska jag och Niilo ta en repa på stan, och hämta bilderna från fotografen. Sen hoppas jag på en date med Helene och ett glas rött (kanske två).


Kommentarer
Postat av: Maria

Åh vilken helt fantastisk bild på Vilda Tilda du lyckades fånga! Niilo ser lite lätt road ut han också på de översta bilderna.

2010-05-20 @ 21:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback