Vi firar ett år!

Förra fredagen blev Niilo ett helt år. Blir både glad och ledsen när jag tänker på det. Han är verkligen världens snällaste, finaste, roligaste och bästa barnet i hela universum, och så har VI ansvar för honom. Hur gick det till? Blir livrädd att jag ska förstöra honom. Jag och Kimmo har alltså varit mamma och pappa i ett helt år. Ett helt år sedan jag låg och var skitförbannad på uppvaket efter snittet för att jag inte fick vara med Niilo, skitförbannad för att jag inte fick se hans första bajs (det är sant - jag fick aldrig se det eftersom jag inte kunde röra på mig ). Det är en underdrift att säga att jag var förvirrad de första dygnet. Ett tungt moln av oro, sömnbrist, smärta men framförallt världens största lycka var ständigt närvarande. Ju fler dagar som gick, desto störra lycka och mindre oro. Så fortsatte det och rätt snabbt hade den fantastiska vardagen infunnit sig. Älskar vardagen!  

Och nu är han alltså ett. Var tog tiden vägen?

Tror Niilo var mäkta nöjd med sin födelsedag! Jag och Kimmo bakade varje dag i en hel vecka och grät och skrattade om vartannat om roliga minnen från BB och hur tur vi har som fått Niilo. Vi är så tacksamma! Hela familjen och alla vänner som kunde kom och hälsade på Niilo. Han fick så fina presenter, men framförallt är det så roligt att se hur mycket Niilo gillar alla, och hur alla gillar Niilo.  Det var en intensiv och rolig helg - Tack alla!Tenta - check!

Jaha, då har man gjort sin första salstenta. Det var ju intressant! Vet faktiskt inte hur det gick men jag svarade på alla frågor i alla fall. Så länge det räcker till ett godkänt så är jag nöjd. Nu ska jag erkänna att jag är helt slut. Tog på krafterna att gå upp så tidigt imorse. Sov inte alls bra igårnatt heller, vet inte varför. Tror jag råkade sova lite väl länge igår på dagen så jag var rätt pigg när jag skulle gå och lägga mig, och så lite nervositet ovanpå det. Men Kimmo har tagit hand om mig idag så jag har kunnat vila i soffan. Försökte sova men det gick inte alls. Niilo däremot har sovit som en stock. Precis när när vi trodde att tandvärken hans var över så började en ny idag så han har det lite tufft killen. Inte hjälper det att han springer något över sin förmåga och ramlar och slår sig hela tiden. Menmen, det tar på krafterna att växa upp! Både för Niilo och mig :)

Just nu sitter jag och försöker hålla mig vaken.
Har övat lite inför redovisningen imorgon, men jag känner mig som en ballong som luften har pyst ut ur. Ser ut som en sån också, ni vet man känner sig alldeles tom, bara hänger och är skrynklig och påminner mest om hur pigg och uppblåst den var förut. Hoppas jag taggar till lite tills imorgon. Kimmo står i köket och förbereder lite fredagsmysmiddag eftersom jag ska på tentafest imorgon när det egentligen är fredag.

Inatt borde jag iaf inte ha några som helst problem med sömnen! Hurra!


Efterlängtad vecka!

Äntligen är den här! Sista veckan på de här 10 veckorna med två halvfartskurser samtidigt. Jag är rätt slut faktiskt. Det har varit så mycket nytt ju. Nytt att börja plugga, nytt att vara borta från Niilo, nya människor att lära känna, nyttnyttnyttnytt. Kurserna har varit roliga men tuffa och något röriga. Nu återstår bara en tenta på torsdag och en redovisning på fredag. Sen ska det bli riktigt skönt att bara läsa en kurs i taget, vilken lyx!

Idag har jag varit i skolan och övat på redovisningen med min grupp. Det gick bara bra och jag kunde vara hemma redan vi fyra vilket var skönt eftersom det känns som jag knappt sett Niilo på hela veckan. Extra mysigt var det att få lite tid bara med honom ikväll eftersom Kimmo spelar med sitt band.

Niilo somnade för en halvtimme sen och så jag sitter och zappar för fullt. Funderar på vad jag ska hitta på. Det är i dessa stunder jag saknar att ha ett piano. Fy alltså...längtar tills jag har råd att köpa ett! Vet inte var jag ska ha det nånstans men jag längtar efter att sitta och sjunga och spela. Det är så mysigt!

Borde förmodligen fixa i köket nu, men det orkar jag inte. Känns som att den här veckan kommer vara lite av en zombievecka fram tills fredagen när det hela är över. På fredagkväll är det även tentafest!

Ohh..är även mäkta stolt över mina viktframgångar. På tre veckor har jag gått ner nästan tre kilo och tappat två cm i omkrets, genom att skratta och flumma med regndanser och trädrörelser på afrodansen. Gillar´t! Det här kommer ju gå som en...afrodans! Helt otroligt att jag såg ut såhär för exakt ett år sen!