Vilken helg!

Det har verkligen gått i ett. Fast helgen har ändå varit lyxigt lång eftersom Kimmo var ledig även i fredags då Danne tog studenten. Det blev en jätterolig dag trots lite halvbra väder.

Här kommer några minnen fångade på bild:

Nybakad, lycklig student!

Spexar´n!Niilo fick ta till skyltar eftersom talet inte riktigt sitter än =)Far och son!När vi kom hem fick jag och Kimmo ett ryck och frostade av kylen som hade bildat ett isberg. Det måste vara nåt fel på den där kylen alltså...vad är det nu..söndag kväll? Det har redan börjat bli små isdroppar på bakre väggen. Kylexpert, nån?

På lördag morgon satte vi fart på en gång och började storstäda lägenheten och sortera ut gamla papper och bar upp grejer på vinden och ja...en massa rensning som har legat och väntat på oss ett bra tag. SÅ SKÖNT när det var färdigt. På kvällen blev vi bjudna till min mor och far. Mormor var där och hon och mamma hade gjort palt. Så sjukligt gott! Och för er som inte vet vad det är så är palt alltså som en kokt grå boll av potatis med fläsk INUTI (vi kör så i vår släkt). Till palten blandar man sirap&smör, och lingon. Mumma! Niilo och mamma kröp ifatt på golvet, jag och Kimmo jäste i soffan och njöt av att slippa underhålla den lilla fisken.

Idag tog vi en tur till Rusta och köpte tavellister till Niilos rum. Råkade på mormorran och mamma på Sportex också. Vidare till IKEA där vi köpte lite allt möjligt, en badbalja som vi ska ha i stugan på Öland, en sittdyna till gungan vi har köpt, en kudde och andra otroligt spännande saker. När vi kom hem rensade vi i Niilos rum och fick äntligen upp alla fina böcker vi har fått, och även en tavla  kom upp. Nu börjar det snart likna något!

Nu ska jag lämna tangentbordet för Niilo har precis somnat efter ett härligt bad, och jag och Kimmo ska efter den här arbetarhelgen ta oss ett välförtjänt glas rött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback