Min första mors dag...

...blev helt underbar!

Vi tillbringade förmiddagen på stan i den strålande solen, promenerade och träffade på vänner spontant. Och redan där hade jag varit hur nöjd som helst! Förutom de jättevackra rosorna jag hade fått på lördagen tillsammans med mitt favoritvin, fick jag igår ett halsband som är nåt ut av det finaste jag sett! Blev så glad! Vi avslutade stadsturen med en pepsi max på en bänk i solskenet.

Kort därefter, typ direkt, styrde vi kosan vidare mot Kolbäck för att fira Kimmos mamma, och Kimmos syster Marita som ju också är en mamma. Vi hade grillmiddag i kvällssolen, och Niilo höll som alltid låda.

Lite tjockare, lite gladare, begav vi oss vidare till min mamma. Jag tackade så hjärtligt för att hon behagade att klämma fram mig, och gav henne en blomma. "Det var så lite så!", sa mamma, som faktiskt älskade sin förlossning. Undra vad jag kommer säga till Niilo... tror jag håller mig till "Det var underbart när du slutligen kom!". Niilo passade på att imponera sin mormor och morfar genom att ta sina första krypsteg hemma hos dem!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback