Blöjbloggeri!

Varning! Inlägget innehåller reklam och en och annan magvändande beskrivning. För er som använder blöjor/har barn som använder blöjor/kommer får barn som använder blöjor rekommenderar jag er att läsa.

Jag är med I Buzzador där man får prova på olika produkter utifrån vad man har för intressen och hur ens vardag ser ut. Blev utvald att testa Pampers Active Fit.

Och tur var väl det! Det är typ världens bästa blöja! Vi har haft lite svårt att hitta bra blöjor till Niilo eftersom han är väldigt smal men ändå skiter som en elefant. Up&Go-blöjorna brukar ofta vara för stora i midjan en Pampers Active Fit är supertunna samtidigt som de inte läcker ut någonting. Kardborren fäster bra och de fungerar lika bra som nattblöja.

Ha en skön helg!

Niilo förklarar för Nellie vilken bra blöja han har på sig :)


Afrodans eller masshypnos?

Det är frågan. Vet inte om det egentligen spelar så stor roll heller. Kul var det i vilket fall som helst! Det enda jag tyckte var lite jobbigt var musiken. Missförstå mig inte, jag älskar rytmiska trumlåtar...men just den här trummusiken var i samma tonläge nästan hela tiden, och till slut fick jag flykttankar. Modig som jag är stannade jag kvar hela danspasset vilket har resulterat i en hejdundrandes träningsvärk. Skönt! Känns som det var flera år sen faktiskt....så nu är jag igång igen. Klapp på axeln till mig själv (och min klasskamrat Sofie som ville göra mig sällskap).

Nu är det slutspurten på 10 helt galna skolveckor. Börjar bli riktigt less på att plugga två halvfartskurser samtidigt...känns som man inte hinner andas. Det har varit en hård start i skolan, men kanske är det bra också. Att studera en kurs i taget kommer bli helt underbart, tror jag i alla fall. Det ska bli så roligt! Just nu läser jag Intro till Informationsdesign och Textdesign 1, men om två veckor kommer jag enbart läsa Textdesign 2. Längtar!

Idag blir det till att skriva klart det sista på en debattartikel, och på eftermiddagen blir det grupparbete i skolan.

Niilopojken min har blivit supersnorig, febrig och tandgalen. Han kunde knappt sova inatt. Så vi tog upp honom och hjälpte honom att gnugga tandköttet med bitringar. Då blev han lite lugn en stund. Förstår ni hur smärtsamt det måste vara att få tänder? Huvvaligen...


Imorgon händer det!

Imorgon är en annan daaaaaaaaaaaaaaaaag. Kom, så länge hjärtat slår! Kom, så länge spänningen finns kvar - imorgon är en annan daaaaag!

Ja kära Jan Johanssen, du sätter ord på mina träningsdrömmar. Imorgon börar mitt nya, hälsosammare liv. Det inleds med afrodans på Friskis&Svettis. Nu får det vara nog. Den här trötta mamman behöver energi! Inte för att det på nåt vis beror på att jag har blivit mamma. Jag var precis lika lat innan. Nu känner jag bara att jag behöver har mer energi i takt med att Niilo blir äldre och har ungefär en miljard gånger mer ork än jag. Vill orka leka med honom. Så nu ska det ske!

Tänker dessutom släpa med mig Sofie i min klass. MOHAHAHAHA!

Lägger upp en fin liten familjebild nu. Jag tar sen en ny bild varje månad för att se om jag ser annorlunda ut ju längre tiden går. Spänning!Nu har jag landat!

Halloj! Vad jag har saknat att blogga.

Har sen jag började skolan inte haft ork att skriva om något annat. Allt som har upptagit min tillvaro är plugg och extraplugg för att få in poängen till CSN. Har som inte haft ro i själen att blogga. MEN NU! Ja, håll i er gott folk. Nu jäklar ska det bloggas! Har börjat fundera på om jag ska byta inriktning på bloggen...eller snarare välja en inriktning. Just nu är det ju rena egobloggen. Och så intressant är jag faktiskt inte. Niilo är ju visserligen riktigt söt, men i längden kanske det blir lite tjatigt att lägga upp bilder på honom och skriva hur söt han är dag ut och dag in.

MEN SE SÅ SÖT HAN ÄR!Jaja. Har även funderat på att highlighta mitt intresse för mat&bakverk mer. Hm...kanske är en bra idé? Problemet där i ligger att som vanligt när jag gör något är det allt eller inget. Blir så hysteriskt.

Näee...fortsätter nog på en mix. Blir nog bäst så.

Och nu kan jag helt ärligt säga - vi hörs!