What a day...!

"Fortuned smile, and came my way...bringing love I´d never thought i see...I´m so lucky to be me!"

Sedär  - en gammal Monica Z-dänga bara sådär! Den bjussar jag på!

Eftersom jag är svensk måste jag ju kommentera att vädret är helt galet underbart idag - tjohoo! Åt lunch ute på balkongen såklart. Pitabröd med falafel, hummus och fetaost sås. Tror ni att jag njöt? Det tror jag!

Snart kommer jag dock inte att njuta. Niilo ska till BVC och ta sprutor (inte själv förstås - som den fantastiska mamma jag är följer jag med). Det kan ju bli intressant. Förmodligen blev han sjuk eftersom han blev det förra gången, stackarn. Jaja, det är ju för ett bra syfte. Kimmo följer med också, eftersom jag nästan svimmade förra gången. Men jag skulle vilja lära mig att hantera detta. Känner mig ju så oerhört mesig. Kommer bergis störtböla.

Men hur lätt är det när ens barn tittar på en såhär...



..och man vet att de ska sticka nålar i honom? Det GÅR ju bara inte.

En annan konstig sak med BVC är att jag alltid är väldigt noggrann med hur jag och Niilo ser ut när vi ska dit. Ungefär som att jag tror att de ska ta honom ifrån mig ifall han har minsta fläck på bodyn eller för att strumporna inte matchar? Eller tänk om de tar honom för att jag ser sliten och rufsig ut? Vore inte bra ju. Vore inte så troligt heller, men det är bättre att vara på den säkra sidan. Ska hur som helst bli otroligt spännande att se hur mycket han väger, för jag tror han har lagt på sig rätt rejält! Hoppas det i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Vanessa

Ha ha, så gör jag också, finaste kläderna på både mamma och mysdjur, för visst tittar de lite snett om han skulle ha en fläckig body eller jag skulle ha lite halvdassit hår...

2010-05-17 @ 20:03:39
Postat av: Maria

Haha, du skriver så roligt tycker jag!

Han är så himla söt din lilla Niilofisk. I jämförelse med vilda Tilda är han dock fortfarande en ål... =)

2010-05-17 @ 20:39:19
Postat av: SarahPaskota

Åh, var så länge sedan sist. Kommer ud imorgon. VA kul att läsa bloggen din igen, länge sedan sist. Ska skärpa mig! PUSS

2010-05-17 @ 21:16:14
URL: http://sarahpaskota.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback